Obilježavanje Međunarodnog dana žena u Udruzi slijepih Primorsko-goranske županije

Članice Udruge slijepih Primorsko-goranske županije, u društvu pratitelja i prijatelja, obilježile su Međunarodni dan žena, u društvenim prostorijama na Pavlinskom trgu, u četvrtak 09. ožujka 2023. godine.

Okupljanje, pozdravi, smijeh i veselje počelo je već u prijepodnevnim satima. Voditeljica Sekcije žena, Liljana Tić pobrinula se za catering koji je dostavljen i poslužen oko 13, 30 sati.

Obilježavanju Dana žena, odazvalo se 18 članica kako bi zajedno sa muškim članovima podijelile radost dana posvećena njima.

Prilikom susreta, ženama se prigodnim riječima obratio predsjednik Udruge, Emil Mandarić te im poželio dobro zdravlje, ugodan boravak u Udruzi i ostvarenje njihovih želja. Tom prigodom ženama su uručene lončanice   raznobojnih zumbula.

U kulturnom dijelu programa, nastupila je pjesnikinja Vesna Prešnjak Miculinić, članica Udruge, koja se prisutnima obratila recitacijama nizom prigodnih svojih pjesama pisanih standardnim hrvatskim jezikom i čakavicom.

Za ovu prigodu, naše vrijedne i drage članice priredile su bogat izbor raznih slastica u kojima smo uživali svi prisutni.